Tijden en locaties

Waar en wanneer trainen we:

Wil je een keer mee doen aan de training van WaShinKan dojo met Iaido, Kyudo of Kendo in Tilburg, of gewoon eens komen kijken? Hieronder staan per respectievelijke Budo de openingstijden per dag vermeld. Wij trainen wekelijks in en rond het centrum van Tilburg. Voor degenen die langskomen, wordt het altijd gewaardeerd om vooraf even contact op te nemen zodat we weten dat je komt kijken.

WaShinKan heeft incidenteel in het weekend extra training Kendo en Iaido voor gevorderde studenten. Deze training is alleen toegankelijk voor jeugd en/of volwassenen na speciale toestemming van de docent.


Kendo

Maandag (月) (Dongenwijkdreef 40)
20:30-22:00 uur

Woensdag (水) (Javastraat 10)
20:00-22:00 uur

Donderdag (木) (Javastraat 10)
18:30-19:30 uur

Kendo for KIDS!

We trainen bij WaShinKan niet alleen Kendo voor volwassenen maar ook met jeugd! De leeftijdscategorie is hier vanaf 6 jaar. Lees meer over de training met junioren bij WaShinKan op onze kids pagina!


Iaido

Donderdag (木) (Javastraat 10)
19:00-20:30 uur


Kyudo

De Kyudo trainingen bij WaShinKan bevatten, naast uiteraard het schieten en uitgebreide lessen over techniek, voornamelijk de ettiquetten en de respectsnormen binnen de Dojo. Het binnenkomen bij/in de zaal, het aanlopen naar het doel en respect voor de boog en pijlen zijn wat Kyudo zo bijzonder en uniek maakt.

Zaterdag (土) (Javastraat 10)
17:00-21:00 uur


Running!

We trainen bij WaShinKan niet alleen Kendo, Iaido en Kyudo, maar willen ook de focus leggen op een algemene goede conditie. Dit doen we door in de zomer 2x per week een kleine ronde hard te lopen. Iedereen is welkom! Om te zien waar we onze route starten, klik dan hier. Deze training zal echter alleen doorgaan als het droog is, in de maanden april tot en met september.

Vrijdag (金) (alleen april t/m september)
20:00-21:00 uur

Zondag (日) (iedere week m.u.v. seminar-/wedstrijd- en/of feestdagen)
12:30-13:30 uur

Extra evenementen georganiseerd door WaShinKan

Extra Trainingen/Evenementen

WaShinKan organiseert regelmatig extra trainingsessies, interne Kyu-examens & kleine seminars. Ook hebben we een lijst met quiz vragen die je kunt gebruiken om je kennis te testen. Deze zijn met name voor Kendo, maar ook voor Kyudo en Iaido, om de Dojo hechter te maken, maar ook om training met andere Dojo te bevorderen. We willen vanzelfsprekend allemaal graag trainen. Samen met Budoka uit andere Dojo trainen is dan ideaal om je technieken uit te proberen op onbekenden of te leren van je mede-Budoka. Je kunt je zelf op die manier dus goed meten met andere niveaus. Deze trainingssessies zijn vrijwel altijd in het weekend georganiseerd. De evenementen pagina vind je hier.